Alexandre Fabelle

Skin Perfection

Anti-acné Produkten
Met Alexandre Fabelle een mooie huid

Onderstaand is een voorbeeld van de werking van onze anti-acne producten


 
Met het gebruik van de anti-acné produkten van Alexandre Fabelle worden ontstekingen geremd; de roodheid neemt af.

In samenwerking met uw schoonheidsspecialiste die speciaal is opgeleid in de Alexandre Fabelle methode, kunt u uw huid sneller in een goede conditie krijgen. Uw Alexandre Fabelle huidspecialiste kan u adviseren en (als u wilt) behandelen voor een nog beter resultaat.

De anti-acné produkten van Alexandre Fabelle in volgorde van belangrijkheid:

1. Black mask
2. Drying lotion
3. Quick mask
4. Blue mask
5. Base balance of Tea tree day cream
6. Balance de Nuit
7. Oily skin treatment
8. Reinigingsproducten
9. Pigment peel liquid (indien nodig)Produkten voor thuisgebruik:

Gebruik voor 's avonds:

  1. Gelaat reinigen met Reinigingsmilk, Hydra Mousse en Lotion Fraiche of Black Soap.
  2. Op een klein watje een beetje Oily Skin Treatment Lotion doen en op de pukkels elke dag aanstippen.
  3. Op de pukkels iedere dag Black Mask aanbrengen. Op je gehele gezicht 2 x per week. 5 tot 10 minuten laten inwerken, daarna met lauw water afwassen.
  4. Drying Lotion op alle puistjes aanbrengen en niet verwijderen.
  5. Blue Mask op het gehele gezicht om de pukkels heen aanbrengen en niet afwassen de eerste week. De tweede week 's avonds Balance de Nuit afwisselen met Blue Mask.


Gebruik voor 's morgens:

  1. Quick Mask aanbrengen. 3 minuten laten inwerken bijvoorbeeld wanneer u uw tanden poetst. U hoeft niet eerst uw gezicht te wassen. Base Balance als dagcrème aanbrengen. Op de vette vlekken zoals neus, kin en voorhoofd Balance de Nuit.
  2. Gel Hydratant 2 tot 3 keer per week in een mesdikke laag aanbrengen. ± 10 minuten laten zitten of als nacht of dag gel aanbrengen.

Special Black Mask

Special Black Mask is het masker voor de effectieve behandeling van acne. Volgens de regels van der kunst toegepast gaat de acne geleidelijk weg. Special Black Mask heeft een tweevoudige werking:

  • werkt anti-septisch en trekt de ontsteking naar boven
  • kalmerend

 

Drying Lotion

Drying Lotion is twee-fasen lotion, speciaal ontwikkeld voor de vette huid en de huid met ontstekingen en zoals de naam al zegt: het droogt de puistjes uit.
Quick Mask

voor de gecombineerde, vette en acne huid

3 minuten masker

Quick mask is een masker dat je 's morgens opdoet voordat je je gezicht gaat wassen. Zo neemt Quick Mask de afvalstoffen op die je huid 's nachts produceert. En Quick Mask trekt het teveel aan vet uit de huid, daardoor wordt de huid mooi mat! Voortaan geen last meer van een glimmende neus of glanzende make-up. 

 


Blue Mask

voor de gevoelige, acne, couperose huid

Blue Mask is voor elke huid die uit balans is. Ook Couperose geeft dit masker/crème heel goede resultaten. De huid wordt snel rustig.

Blue Mask is rijk aan vitamine PP dat de bloedvaten verstevigt en bevordert de doorbloeding in de diepte. De doorbloeding bevorderen is ook goed voor een vette huid. Blue Mask lijkt vettig maar geeft bijna geen vetten af aan de huid, dun opgebracht werkt het als een crème, dik opgebracht werkt het als een masker.

Base Balance

voor de gecombineerde en acne huid

Base Balance is een luchtige crème die normaliserend werkt op de talgproduktie, zonder de huid uit te drogen.

Omdat een vette huid eveneens vocht nodig heeft, bevat de crème een speciale moisturizer voor de gecombineerde huid. Deze zorgt ervoor dat het gelaat er de hele dag uiterst fris en mooi gematteerd.
Tea Tree Day Cream

Dagcrème voor de vette huid


Deze lichte matterende dagcrème bezit door de aanwezigheid van de essentiële Tea Tree Oil op een natuurlijke manier ontsmettende eigenschappen. Bovendien werkt deze actieve component anti-inflammatoir en kan dus goed gebruikt worden bij de verzorging van een vette huid en de eventueel tot acné neigende huid.Balance de Nuit

voor de gecombineerde, vette huid en acne huid

Balance de Nuit is een crème voor de erg vette- of glimmende gedeelten van je gezicht. Er staat dat het een nachtcrème is omdat de geur minder prettig is, maar het is eigenlijk beter hem eerst gedurende de dag op te brengen daar deze crème je huid mooi matteert.

Alleen op de erg vette gedeelten van je gezicht aanbrengen.
Deze crème is niet geschikt voor een normale- of droge huid. 

Balance de Nuit beschermt je huid tegen het binnendringen van bacteriën.


Oily Skin Treatment

reinigingslotion

Oily Skin Treatment is een lotion die grondig reinigt tot diep in de poriën. Het produkt werkt sterk desinfecterend, zonder de huid schraal te maken.

 Oily Skin Treatment reinigt zeer grondig. De lotion heeft een sterk antiseptische werking tot diep in de poriën. Dankzij de unieke actieve bestanddelen stimuleert het de doorbloeding en maakt het de talg in de poriën geleidelijk los. Hierdoor kan het de talg en de eventuele ontstekingen de huid gemakkelijker verlaten.

Purify Lotion

PURIFY LOTION is een lotion voor de vette of gecombineerde/vette huid . Deze lotion tonifiert en haalt de laatste restjes van de reinigingsmelk weg. De lotion spant de huid aan en heeft een licht doorbloedende werking.

Purify Lotion is een aangename lotion voor de vette huid, hij heeft een licht desinfecterende werking, goed om mee te helpen ontstekingen te voorkomen.

Lait demaquillant doux 250 ml met pompje

sensitive cleansing milk


Lait Doux is een zeer zachte reinigingsmelk die uw huid niet uitdroogt of trekkerig maakt. Deze heerlijk aanvoelende lait verwijdert moeiteloos make-up en alle andere onzuiverheden, terwijl de pH van de huid onaangetast blijft.
Lait Doux dankt haar bijzondere eigenschappen onder andere aan Aloë Vera en natuurlijke hydrofiele oliën, waardoor het noch vet noch plakkerig aanvoelt.
 
Lait Demaquillant Doux is een volle reinigingsmelk die met roterende bewegingen wordt aangebracht. De massagegrepen kunnen tijdens het reinigen meteen worden uitgevoerd. Lait Demaquillant Doux verstopt de poriën niet ook hoeft men niet bang te zijn voor irritatie of roodheid.
Met vochtige maskersponsjes, warmte compressen of met tissues wordt de reinigingsmelk gemakkelijk van het gezicht verwijderd. Na het reinigen wordt Lotion Fraiche gebruikt.

Hydra Mousse

gel demaquillant

Deze volle en snel schuimende reinigingsgel wordt door middel van water geactiveerd waardoor de gel gemakkelijk make-up verwijdert. Door het hydrofiele karakter van Hydra Mousse is het eenvoudig met water af te wassen.
Hydra Mouse bevat geen schadelijke alkalische zepen. Het houdt de pH-waarde van de huid intact. Hydra Mousse is heel geschikt voor de gecombineerde en vette huid.
Hydra Mousse is zo niet geschikt voor de zeer droge huid.

Lotion Fraiche
balancing lotion

Lotion Fraiche gebruikt u altijd direct na het reinigen, want deze lotion neemt de resten van Lait Doux weg en brengt uw huid tot rust.

Lotion Fraiche bereidt de huid voor op het opnemen van de verzorgende crèmes, hetgeen het rendement van de dagelijkse huidverzorging aanzienlijk verhoogt.

Lotion Fraiche werkt verzachtend en herstelt de negatieve invloeden van het vaak veel te harde leidingwater. Dit mede dankzij verschillende bloemenextracten (onder andere melisse).
 

Gel Hydratant

voor de vette huid

Gel Hydratant is een vrije moisturizer met een kalmerende en rustgevende werking die binnen enkele minuten het vochtevenwicht in de huid herstelt. 

De werkstoffen worden gewonnen uit de binnenzijde van de Aloe Vera plant en hebben een koele natuur.
Gentle Pigment Peel

Profesionele peeling 50ml

Laat pigmentvlekjes sneller verdwijnen

Adressen voor de acne-behandelingen/verkooppunten:

 Acne


WEBSHOP

ECURI COSMETICS

PERMANENT MAKE-UP


Caviar Line:

Gezichtsverzorging

Anti Aging

Day & Night

Maskers

Oogverzorging

Gevoelige huid

Zeer droge huid

Normale huid

Droge Huid

Gecombineerde huid

Vette huid


Perfection Line:

Gezichtsverzorging

Anti Aging

Day & Night

Maskers

Oogverzorging

Gevoelige huid

Normale huid

Droge huid

Gecombineerde huid

Vette huid