Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Grand Protection Day Cream

 

Een crème met een onzichtbare, drievoudige bescherming.

Deze dagcrème, is de ultieme luxe. Met de exclusieve driedubbele actie technologie helpt je de natuurlijke verdediging te activeren.
Het nieuwe Alexandre Fabelle Phytosanke complex is rijk aan vitamine E.
Deze crème beschermt tegen vervuiling, UV straling, sigaretten, alcohol en sommige medicijnen. Vrije radicalen beïnvloeden verschillende biologische moleculen, zoals aminozuren, proteïnen, vetten, DNA en de lipiden al deze beschadigingen spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. 
Breng deze rijke dagcrème met het Phytosanke complex elke ochtend aan en geef zo verjonging aan de huid.
Het Phytosanke complex beschermt het organisme door de vrije radicalen te neurtaliseren. De vrije radicalen kunnen niet reageren, verbindingen aangaan met de andere moleculen.
Het Phytosanke complex helpt de huid bij wond genezing, werkt tegen ontstekingsachtige activiteiten, stimuleert het regeneratieproces en verbeterd daardoor de stevigheid en structuur van de huid.

Zonbescherming

Grand protection dagcrème is ook als een zonbeschermingscrème te gebruiken, breng de crème dan regelmatig aan wanneeer men in de zon ligt, zo beschermt men de huid het beste tegen de schadelijke stralen van de zon en houdt de huid jeugdig.

Grand protection dagcrème met de zeer hoge beschermende werking, ongeveer SPF 40 is gemakkelijk aan te brengen en wordt schitterend opgenomen door de huid. Het geeft een zijde- en satijnachtige look. De crème voelt ook zeer comfortabel aan en is een goede basis voor de make-up.

Sun Care Protective Day Cream 

Age minimizing sun protective.
Suncare protective day cream is een anti-ageing zonbescherming die het mogelijk maakt om veilig te zonnen.
Het beschermt de huid en het DNA tegen UVA en UVB stralen.
Stimuleert de natuurlijke bescherming en bestrijdt vrije radicalen. 
Suncare protective day cream bevat ook het Phytosanke complex en Betaglucan dat het immuunsysteem helpt te ondersteunen.
Het is een zachte emulsie die mooi uitsmeert, hydrateert, matteert en de huid verzorgd. Suncare protective day cream geeft een stralende en prachtige bruine kleur. Gebruik het als een dagcrème of over een Serum of reguliere crème.

High protection sunscreen cream SPF 50


High protection sunscreen cream is  een zonbeschermingscrème met een breedspectrum UV A en UV B . Het is een geconcentreerde vochtigheidscrème die de huid rijkelijk van vocht voorziet. Alexandre Fabelle High protection sunscreen cream SPF 50 vermindert tekenen van vroegtijdige veroudering door de zon en reeds bestaande zonbeschadiging. 

Oily skin sun protection sunscreen SPF 25

Oily skin sun protection sunscreen SPF 25 is speciaal ontwikkeld voor de vette-en de huid met puistjes, het voorziet de huid van vocht en geeft weinig vetten af.

De sunscreen bevat talgregulerende stoffen en omdat Alexandre Fabelle Oily skin sun protection sunscreen een breedspectrum UV A en UVB heeft is het een heel goede bescherming voor de vette huid.