Alexandre Fabelle
Skin Perfection


Perfection Line verzorging voor de droge huid


Crème Nourrissante

voor de droge huid, trekkerig huid

Crème Nourrisante maakt de zeer droge en trekkerige huid weer lekker zacht. Deze rijke crème is ontwikkeld voor de zeer droge huid. De voedende bestanddelen beschermen uw tere huid en voorkomen een trekkerig gevoel. 

Crème Nourrisante voorkomt dat uw huid te veel vocht verliest, waardoor zij snel zou uitdrogen. Daarentegen houdt deze crème uw huid soepel en wordt het ontstaan van drooglijntjes effectief tegengegaan.

Organisch silicum is toegevoegd ter bevordering van aanmaak van collagene vezels. Hierdoor wordt de vochtbbalans van binnenuit verbeterd en wordt de huid verstevigd.

Hydra Perfect

voor de normale, droge, gecombineerde, gevoelige en rijpe huid


Hydra Perfect is verrijkt met oligo-elementen uit plankton en zeewieren en bevat 5% lyposomes. Hydra Perfect is een mooie, zachte fijn verdeelde crème voor iedere huid die iets extra's nodig heeft.

De crème bevat een cocktail van werkstoffen die vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.

Serum Bio-actif

voor de gevoelige, normale, droge en rijpe huid

Serum Bio-actif is een uniek serum. Het serum bevat een concentraat van natuurlijke herkomst met een krachtige hydraterende werking. Het bevat een hoogstaande kwaliteit van jojoba-oliën vitaminecomplex waaronder vitamine F, linol- en linoleumzuur. Serum Bio-actif is een serum dat elke crème zal verrijken. Het is voor alle huidtypen geschikt, ook voor de droge en zeer gevoelige huid. Het maakt de huid glad en bestrijdt rimpeltjes.


Hydra Mask

voor de normale, droge en rijpe huid

Hydra Mask is een romig masker op basis van collageen. Het brengt in korte tijd de vochtbalans in de huid in evenwicht. Droge delen in het gelaat of hals worden weer zacht en glad.

Hydra Mask is een uniek masker dat licht masserend wordt aangebracht. Het hoeft niet met water te worden verwijderd, even afdeppen met een tissue is voldoende. 's Avonds voor het slapen aangebracht mag het zelfs de hele nacht op de huid blijven. 's Ochtends ziet u het resultaat: een mooie, zachte en soepele huid.

A.H.A. Fruit Complex

voor droge, gevoelige, gecombineerde, vette, rijpe huid

A.H.A. Fruit-complex is een zeer verdeelde emulsie die hydrateert en droogtelijntjes doet vervagen. Alpha-Hydroxy-Acid zorgt ervoor dat de huid mooi dun blijft en maakt rimpels minder diep.Deze emulsie is zo behandeld dat de werkstof geleidelijk, dat wil zeggen over een periode van 8 uur, aan de huid wordt afgegeven (time-release). Ook gevoelige huiden kunnen A.H.A. daarom goed verdragen.


Fortefiance

voor de normale, droge en rijpe huid

In het creëen van Fortefiance heeft Alexandre Fabelle een nieuwe strijd aangegaan tegen het verlies van stevigheid en rimpels.

Fortefiance is een zeer verstevigende crème voor de huid vanaf 27 jaar.
Met het ouder worden nemen de negatieve effecten van het ouder worden toe. Men merkt het doordat de huid droger wordt, de elasticiteit en dikte van de huid afneemt. Één van de voornaamste oorzaken is het verminderen van de collagene vezels.