Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Perfection Line verzorging voor de normale huid


De verzorging van de normale tot droge huid

Waarom huidverzorging?
Cosmetica kan de klok niet terugzetten, maar een goed verzorgde huid ziet er altijd stukken mooier uit. Met de perfect op de conditie van uw huidtype afgestemde huidverzorgingsproducten van Alexandre Fabelle zult u er, ongeacht uw leeftijd, mooi en stralend gaan uitzien.


Fortefiance

voor de normale, droge en rijpe huid

In het creëen van Fortefiance heeft Alexandre Fabelle een nieuwe strijd aangegaan tegen het verlies van stevigheid en rimpels.
Fortefiance is een zeer verstevigende crème voor de huid vanaf 27 jaar.
Met het ouder worden nemen de negatieve effecten van het ouder worden toe. Men merkt het doordat de huid droger wordt, de elasticiteit en dikte van de huid afneemt. Één van de voornaamste oorzaken is het verminderen van de collagene vezels.Hydra Mask

Herstelt de vochtbalans in de huid 

voor de normale, droge en rijpe huid

Hydra Mask is een romig masker op basis van collageen. Het brengt in korte tijd de vochtbalans in de huid in evenwicht. Droge delen in het gelaat of hals worden weer zacht en glad.


Hydra Mask is een uniek masker dat licht masserend wordt aangebracht. Het hoeft niet met water te worden verwijderd, even afdeppen met een tissue is voldoende. 's Avonds voor het slapen aangebracht mag het zelfs de hele nacht op de huid blijven. 's Ochtends ziet u het resultaat: een mooie, zachte en soepele huid.

Hydra Perfect

voor de normale, droge, gecombineerde, gevoelige en rijpe huid

Hydra Perfect is verrijkt met oligo-elementen uit plankton en zeewieren en bevat 5% lyposomes. Hydra Perfect is een mooie, zachte fijn verdeelde crème voor iedere huid die iets extra's nodig heeft.

De crème bevat een cocktail van werkstoffen die vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.


Crème Intensive de Nuit

voor de normale huid


Crème Intensive de Nuit verstevigt tijdens de slaap uw huid zodat zij overdag soepel en elastisch blijft. Met vitamine A en E native collagene en shea butter. In combinatie met Base Intensive houdt de crème uw huid in optimale conditie. Samen met Hydra Mask wordt de werking van de crème versterkt.Base Intensive

Dagcrème voor de normale en droge huid
 
Base Intensive is een fijne emulsie die vliegensvlug intrekt. Zij doet droogtelijntjes vervagen en maakt uw huid zacht en glad.
Base Intensive legt een dun filmpje op de huid waardoor ze haar enerzijds verzacht en anderzijds beschermt tegen uitdrogende invloeden van buitenaf (zoals bijvoorbeeld zon, verwarming en airconditioning). Daarnaast vormt dit product een uitstekende basis voor make-up.

 

Serum Bio-actif

voor de gevoelige, normale, droge en rijpe huid


Serum Bio-actif 
is een uniek serum. Het serum bevat een concentraat van natuurlijke herkomst met een krachtige hydraterende werking. Het bevat een hoogstaande kwaliteit van jojoba-oliën vitaminecomplex waaronder vitamine F, linol- en linoleumzuur. Serum Bio-actif is een serum dat elke crème zal verrijken. Het is voor alle huidtypen geschikt, ook voor de droge en zeer gevoelige huid. Het maakt de huid glad en bestrijdt rimpeltjes.


Vitamine Mask

geschikt voor alle huidtypen

Vitamine Mask is een echte oppepper voor de huid:

  • verzorgt
  • voedt
  • hydrateert